la Història

Un viatge fascinant a través del temps que ens portarà a la Masia del Subirà.

Durant moltes generacions, la Masia del Subirà ha estat un lloc emblemàtic de la regió. Amb les seves arrels que es remunten al segle XVIII, la masia ha estat testimoni de canvis i transformacions al llarg dels anys. Des dels seus humils orígens com a granja familiar fins a convertir-se en un reconegut restaurant, la història de la Masia del Subirà és una història de passió, dedicació i autèntica tradició culinària.

L'ombra de Serrallonga

Serrallonga, el famós bandoler català, també va deixar la seva empremta en la història de la Masia del Subirà. Segons la llegenda, Serrallonga va trobar refugi en aquest indret durant els seus anys de bandolerisme. Les antigues parets de pedra encara amaguen secrets de les seves visites clandestines. La presència de Serrallonga en aquesta masia dona un toc de misteri i romanticisme a la seva història, fascinant a tots els qui visiten aquest lloc amb una rica herència.

El Subirà en l'Actualitat: L'Essència que ens Impulsa

L’essència del Subirà rau en la passió per la cuina autèntica i el servei excepcional. Amb dedicació absoluta, creem plats que captiven els sentits i oferim una experiència gastronòmica inoblidable. Estem compromesos a mantenir viva la tradició culinària i a superar les expectatives dels nostres comensals.

Disseny sense títol (100)
Disseny sense títol - 2023-05-23T101721.493
Disseny sense títol - 2023-05-23T101743.891