la Història

de la Masia Restaurant Taverna del Subirà

Un viatge fascinant a través del temps que ens portarà a la Taverna del Subirà.

Una masia restaurant tradicional amb el millor de la cuina catalana

Durant moltes generacions, la Taverna del Subirà ha estat un lloc emblemàtic de la regió. Amb les seves arrels que es remunten al segle XVIII, la masia ha estat testimoni de canvis i transformacions al llarg dels anys. Des dels seus humils orígens com a granja familiar fins a convertir-se en un reconegut restaurant, la història de la Taverna del Subirà és una història de passió, dedicació i autèntica tradició culinària.

Masia restaurant de cuina catalana - Exterior

L'ombra de Serrallonga a la Masia del subirà

Serrallonga, el famós bandoler català, també va deixar la seva empremta en la història de la Taverna del Subirà. Segons la llegenda, Serrallonga va trobar refugi en aquest indret durant els seus anys de bandolerisme. Les antigues parets de pedra encara amaguen secrets de les seves visites clandestines. La presència de Serrallonga al Subirà dona un toc de misteri i romanticisme a la seva història, fascinant a tots els qui visiten aquest lloc amb una rica herència.

El Subirà en l'Actualitat: una masia restaurant única al cor de les Guilleries

L'essència de la Masia del Subirà rau en la passió per la cuina autèntica i el servei excepcional.

Amb dedicació absoluta, creem plats que captiven els sentits i oferim una experiència gastronòmica inoblidable. Estem compromesos a mantenir viva la tradició culinària i a superar les expectatives dels nostres comensals.

Masia restaurant el subirà - El nostre equip
masia restaurant el subirà a les guilleries
masia restaurant el subirà grups